Back to top
Share

Mi smo jedinstvena grupa profesionalaca i zaljubljenika posvećenih kvalitetu, sposobnih da ponude optimalna rešenja koja poboljšavaju kvalitet života.

Poštujemo prirodu i zato pružamo čista, dostupna i jednostavna rešenja. Volimo toplinu doma i želimo da taj sjajan osećaj pružimo svima.

Osnovan 1999. godine, TIM SISTEM d.o.o. je već u prvoj deceniji svog postojanja zauzeo jedno od vodećih mesta u proizvodnji peći i šporeta na drvo u regionu Zapadnog Balkana i jugoistočne Evrope.
Naši prvi modeli, samo malo bolja ognjišta pokrivena metalnim limom, razvili su se u lepe, keramikom obložene, peći sa najkvalitetnijim vatrostalnim staklom i vrhunskim termo otpornim bojama.
Danas, na desetine hiljada “TIM SISTEM” peći i šporeta pružaju osećaj topline doma i domaće kuhinje uz ogromno zadovoljstvo jednostavnog rukovanja i sjajan osećaj dobre uštede.

Svesni vremena skupe energije u kome živimo i ugroženosti životne sredine želimo da po najrazumnijoj mogućoj ceni i uz ispunjavanje visokih ekoloških standarda koji su potvrđeni odgovarajućim sertifikatima, svima pružimo mogućnost jednostavnog i čistog grejanja.
Proizvodno-poslovni objekti i magacini “TIM SISTEM”-a, površine preko 7000m2, idealno su pozicionirani u industrijskom parku u Novoj Pazovi, nedaleko od Beograda.

Opština Stara Pazova, na čijoj se teritoriji nalazimo, poznata je kao pionir privatnog preduzetništva u nekadašnjoj Jugoslaviji, a u savremenoj Srbiji predstavlja sinonim za mesto u kome ljudi svoje snove i ideje pretvaraju u uspešnu stvarnost.

TIM SISTEM je deo te stvarnosti.

Naši kapaciteti

Gledaj video