prodaja@timsistem.rs
nabavka@timsistem.rs
servis@timsistem.rs

NIKA HYDRO

20 kW 150 mm
16 kW 12-15 Pa
8 kW Secondary / Sekundarno
84 16,5 l
563x555x1022 mm 7 kW / 10 kW (max)
360x390x370 mm 9 kW / 10 kW (max)
150 Kg
4,5

► Piktogrami

Opis

Osnovne informacije

Atraktivna peć za etažno grejanje modernog dizajna i velikog ložišta o kojoj će se govoriti među Vašim prijateljima.

Vrata od sivog liva i čelična konstrukcija od limova veće debljine ostaviće jak utisak svojim grejnim karakterisitkama. Dimovodna cev na gornjoj ploči omogućava uštedu prostora.

Greje zračenjem toplote i strujanjem  toplog vazduha. Ložište je obloženo vermikulitom sa svih strana što dodatno podiže temperaturu u ložištu i dodatno sagoreva dimovodne gasove i daje veliku efikasnost.

NIKA HYDRO je dostupna 5 različitih boja sa bočnim stranicama od čeličnog lima, a posebno se ističe model sa bočnim stranama od inoxa. Poseduje visoku energetsku efikasnost i optimalnu toplotnu snagu uz minimalnu potrošnju.

Veliko ložište je obloženo šamotnim ciglama na bokovima i sivim livom sa leđne strane i skokovi temperature ne utiču negativno na konstrukciju peći, a kvalitet dimnih gasova je izuzetno visok zbog visokih temperatura u ložištu. Mogu se koristiti drvene cepke i do 35 cm a ukoliko ih postavljate diagonalno i od 40 cm.

Pepeljara je laka je čišćenje, a pored donjeg dela vrata nalazi se ručica za istresanje rešetke ložišta koja omogućava lako istresanje pepela u pepeljaru i bolji dotok vazduha u ložište

Vatrostalno staklo je prvoklasno ROBAX-SHOTT staklo.

Prostor za odlaganje drveta i opreme za čišćenenje peći je ispod ložišta.

Vrata i staklo su pažljivo zaptiveni vatrostalnom bezazbestnom vrpcom.

Ukoliko vrata imaju i ugrađenu samozatvarajuću oprugu, peć se može montirati i na dimnjak na kome su i druga grejna tela.

Kontrolom dotoka vazduha postižu se kvalitetni dimovodni gasovi i optimalna efikasnost i snaga.